INDEX

ARA BUSCA SEARCH

ÜYE OL

KATEGORİLER

Nisan 2024
Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz
« Eyl    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
RSS

KEDİLER İÇİN ACİL DURUM YELEĞİ

Aybige Mert

CHALECO DE EMERGENCIA PARA LOS GATOS

EMERGENCY JACKET FOR THE CATS

En ilginç icatlar her zaman Japonlardan çıkıyor. Çok kedisever bir ülke olan ve aynı zamanda bir deprem ülkesi olan Japonya’da, yangın, deprem gibi olası bir acil durum halinde, bazen kendisini savunamayacak durumda olabilecek kedilerin ve küçük köpeklerin kullanımı için bir yelek üretilmiş.

Japon Yangınla Mücadele Birliği (ASS) tarafından da sertifikalı olan bu yelekler, Japon itfaiyecilerin de kullandığı aleve dirençli ve sıcaktan koruyan malzemeden üretilmiş. Malzemenin içeriğini polyester, poliüretan ve yangına dayanıklı akrilik oluşturuyor. Yeleğin sırt bölümünde küçük dostunuzu elde taşıyabilmek için yerleştirilmiş bir tutamağın dışında, bir de boyunda veya omuzda taşınabilmesi için uzun bir askı bulunuyor.

Buraya kadar tamam. Şimdi bir de yeleğin yan ceplerinde bulunan malzeme listesine bakın: Mama kabı, köpekler için ağızlık, küçük patiler için dört adet lastik patik, dört ayaklı dostumuzun vücut ısısının yükselmesi halinde kontrol altına alabilmek için içinde sıvı bulunan ve buzdolabında bekletilen soğutucu torbalardan, içine isim, adres gibi bilgileri yazabileceğiniz su geçirmez kimlik kapsülü, ilk yardım çantası ve eldivenleri, bandajlar, 50 ml. su, enerji barları, sizin için mini radyo, acil durum düdüğü ve hatta stres altında rahatlamak için aromatik yağ. Umarım asla gereksinim duymayacağımız acil durum yeleklerini buradan edinebilirsiniz.

Yorum yaz