INDEX

ARA BUSCA SEARCH

ÜYE OL

KATEGORİLER

Mart 2024
Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz
« Eyl    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
RSS

EDABELLAA’NIN ARMAĞANLARI

Aybige Mert

LOS REGALOS DE EDABELLAA

EDABELLA’S GIFTS

Foto ©Aybige Mert

Madam dö Gonç’un yazarı Gonca bir ay önce bir etkinlik düzenlemiş, Ojeli Parmaklar’ın yazarı Yeşimciğim de haber vermişti: Bardaklaşma. Gonca, yazısına yorum bırakanlar arasında çekiliş yapacak, eşleşenler birbirlerine, içine küçük hediyeler koydukları bir bardağı/fincanı/kupayı armağan edecekti. Çekiliş on gün kadar önce yapıldı, benim şansıma, kendisi de bir kedici olan ve dört kedisiyle birlikte yaşayan, edabellaa’nın yazarı sevgili Eda Bayraktar çıktı.

Az önce kapı çaldı, postacılarımızdan ekâbir olan bir tanesi, aşağıya inmemi buyurdu, koşarak sekerek aşağıya inip postacının huzurunda hazır bulunuldu veee, Eda’nın kutusu kucakta koşarak sekerek eve geri çıkıldı.

Çok cici bir paketin içinden (kırılmasından endişelendiğim için hava baloncuklu naylon, karton, köpük doldurulmuş kendi yolladığım paketten utandım bu paketi görünce), ying yang kedili çok güzel bir kupa, onun içine konulduğu ve aynı zamanda kumbara olan kedili bir kutu ve blogundan, baykuş da sevdiğini öğrendiğim Eda’nın dokunuşu olan baykuşlu bir paketten bir çift zarif küpe çıktı.

Edacığım, armağanlarının hepsine bayıldım. Yazıyı yayınlar yayınlamaz, kendime bir yasemin çayı koyup, en yeni, en cici kupamdan keyifle yudumlayacağım. Kedici ve bu kadar zarif zevki olan biriyle eşleştiğim ve yeni bir kedici tanıdığım için çok şanslıyım. Armağanlarının her biri için tek tek teşekkür ediyor, nanaklarından öpüyorum.

Bu da benim sana armağanım:

Foto ©Aybige Mert

Şimdi, gelelim on gündür bekleyen yazıya. Sıradaki yazı 18 Şubat 2012’de yazıldı. O gün yayınlanmamasının ve bugüne kadar beklemesinin tek nedeni, Kedi Defteri’nde paylaşmak için sevgili Eda’nın armağanlarının ulaşmasını beklememdi. Budur…



Yorumlar


Gonca
28 Şubat 2012, 21:54

Ben de bir kedi delisi olaraktan sizi nası kıskandım anlatamam :) Harikasınız tek kelimeyle. Bu kadar özenli ve birbirinize hitap eden hediyeler seçtiğiniz için ikinizi de tebrik ediyor, böyle bir tanışmaya sebep olduğum için kendimle gurur duyuyorum ehehe :) Öpüyorum ikinizi de. Kedimin de selamı var size :)

Kedi Defteri
29 Şubat 2012, 01:27

Goncacığım, bu etkinliği düzenlediğin, zaman harcayıp herkesi eşleştirmekle uğraştığın ve -dediğin gibi- bu tanışmaya aracı olduğun için sana tekrar çok teşekkür ediyorum :) . (Blogundaki yazın için de ayrıca teşekkürler). Etkinliklerinin takipçisiyim artık :) . Yeşim’e de seni ve blogunu tanımama aracı olduğu için teşekkür ediyorum. Benden de sana ve pisine kucak dolusu sevgiler, öpücükler!

Yorum yaz