INDEX

ARA BUSCA SEARCH

ÜYE OL

KATEGORİLER

Mart 2024
Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz
« Eyl    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
RSS

EVCİL HAYVAN HAVAYOLLARI

Aybige Mert

LAS LINEAS AÉREAS DE ANIMALES DOMÉSTICOS

PET AIRWAYS

Dünyada hayvanlara özel ilk havayolu şirketi olan Pet Airways’i,  köpekleri Zoe ile çıktıkları uzun yolculuklarda sıkıntı yaşayan, hayvanların uçak yolculuklarında genellikle kargo bölümünde taşındığını gören  ve her yıl birçok hayvanın sahipleriyle zor şartlarda uçak yolculuğuna çıktığını gözönününde bulunduran Dan Wiesel ve Alysa Binder kurmuş. Zira San Francisco SPCA’nın bir yıl içinde iki milyon yolculuk eden hayvan üzerinde yaptığı araştırmaya göre bunların 5000 tanesi yolculuk esnasında yaralanmış veya zarar görmüş.

A.B.D merkezli şirket, Los Angeles, San Diego, Chicago, New York City, Philadelphia, Atlanta gibi birçok şehre uçuyor. Uçuştan iki saat önce havalimanındaki Pet Lounge’a bırakılan sevimli yolcuların, uçuş saatini beklerken tuvalet gereksinimleri olursa görevliler onlara yardımcı oluyor. Uçağa bindikten ve güvenle yerlerine yerleştirildikten sonra da, uçuş süresi boyunca bir kabin görevlisi her 15 dakikada bir yolcuların rahat olup olmadıklarını kontrol ediyor.  İnişten sonra tekrar tuvalet gereksinimleri giderilen yolcular, varış noktasındaki Pet Lounge’da sahiplerine teslim ediliyor.

Web sayfasında evcil hayvanları yolculuğa hazırlamak için ipuçları veren Pet Airways, küçük yolcularını kargoda değil, ısı ayarı ve temiz hava sirkülasyonu olan yolcu kabininde sevgi, şefkat, güven ve konfor içinde taşıyacaklarını da garanti ediyor.


Yorum yaz